Egy 24 cm-es kapcsos tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral. A mélyhűtőtasakba töltött kekszet sodrófával morzsává hengereljük és összekeverjük az olvasztott vajjal. A vajas morzsát eloszlatjuk a forma alján, jól lenyomkodjuk és a hűtőbe tesszük.
A pisztáciát szárazon felhevített serpenyőben enyhén megpirítjuk. A forró vízzel lemosott biocitrom héját lereszeljük, levét kifacsarjuk. A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk.
A túrót krémesre keverjük a joghurttal, a cukorral, a vaníliás cukorral, a kihűlt pisztáciával és a citromhéjjal. A felforrósított, de nem felforralt citromlében feloldjuk a kinyomkodott zselatint, majd apránként a túrókrémbe vegyítjük. Végül a krémet a hűtőben hagyjuk megszilárdulni.
A tejszínt kemény habbá verjük, és a zselatinos krémbe forgatjuk. A tölteléket a morzsaalapra simítjuk, és a hűtőbe tesszük legalább 4 órára.
Közben a felforrósított baracklekvárt simára keverjük és szűrőn átpasszírozzuk. A narancsok héját a fehér réteggel együtt levágjuk, belsejüket felkarikázzuk A narancskarikákat elrendezzük a krémen és megkenjük a lekvárral. Végül a tortát kiszedjük a formából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.