A burgonyát alaposan megmossuk, és puhára főzzük. Meghámozzuk, áttörjük, és hagyjuk kihűlni.
Lisztezett felületen összedolgozzuk a liszttel, a tojással és egy kevés sóval. Kinyújtjuk, ujjnyi csíkokra vágjuk, mindet rúddá sodorjuk, a rudakat falatnyi darabokra vágjuk.
A nudlikat forrásban lévő sós vízbe tesszük, megvárjuk, hogy feljöjjenek a víz felszínére, és további néhány percig tovább főzzük. Szűrőkanállal kiszedjük a nudlikat, és egy kevés felforrósított vajhoz adjuk, majd átforgatjuk.
Összekeverjük a mákot, a porcukrot, valamint a megmosott citrom finomra reszelt héját, és a nudlira szórjuk. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.