A túrót összekeverjük a tojásokkal és a búzadarával, a cukorral és a citrom lereszelt héjával, majd minimum 2 órára hűtőbe tesszük.
Ezután nedves kézzel diónyi gombócokat formázunk a masszából, és enyhén sós, forró vízben kifőzzük. Amint feljönnek a gombócok a víz tetejére, onnan számítva 5 percig főzzük, majd szűrőkanállal kiszedjük mindet.
Az olajon megpirítjuk a zsemlemorzsát, majd a porcukorral elkeverjük, és a kifőtt gombócokat beleforgatjuk. Porcukorral megszórva, langyosan tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.