Elkészítés: A halfilét leöblítjük, bedörzsöljük sóval és borssal. Felforrósítjuk az olajat, és a halfilék mindét oldalát megpirítjuk benne.
Az egyik paradicsom héját lehúzzuk, húsát nagyon apróra vágjuk, hozzáadjuk a felaprított olajbogyót és finomra vágott bazsalikomot, összekeverjük, és a halak tetejét egyenletesen elosztjuk.
A tejfölt simára keverjük a kaporral, a tormával és a citromhéjjal. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük.
A kenyérkéket vízszintesen kettévágunk. Az alsó felére szeletelt paradicsomot és uborkát fektetünk, meglocsoljuk az öntettel. A halat ráfektetjük, ráborítjuk a kenyér tetejét, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.