Pucoljuk meg a burgonyát, majd vágjuk karikákra, és sós vízben főzzük puhára. Vajazzunk ki egy kapcsos tortaformát, és béleljük kisütőpapírral. Kockázzuk fel a halat, sózzuk, borsozzuk meg, és süssük aranybarnára a vajon.
Tisztítsuk meg és aprítsuk fel a pórét, majd fonnyasszuk meg a vajon. Adjuk hozzá a zöldborsót, és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Pároljuk közepes lángon, fedő alatt 5 percig.
Adjuk hozzá a túrót, a tojásokat és a kakukkfüvet. Alaposan sózzuk és borsozzuk meg. Terítsünk egy réteg burgonyát a tortaformába, öntsünk rá a borsós keverékből, és szórjuk meg reszelt sajttal. Ismételjük meg a rétegezést. Süssük 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.