A lisztet elvegyítjük az instant élesztővel, továbbá 1 csipet sóval, majd belemorzsoljuk a vajat. Apránként hozzáöntjük a meglangyosított tejet, és puha, rugalmas tésztává dagasztjuk. Meleg helyen, letakarva a duplájára kelesztjük.
A tésztát négy egyforma darabra osztjuk, és mindből kis bucit formázunk. Egymástól kellő távolságra helyezzük azokat sütőpapírral leterített sütőlemezre, és további 15 percig kelesztjük.
Aranybarnára sütjük a bucikat a 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt, majd kivesszük, és hagyjuk kihűlni őket. Ezután levágjuk a tetejüket, és egy villa segítségével kikaparjuk az alsó felük belsejét.
A töltelékhez villával kissé áttörjük a túrót, és összekeverjük a tejföllel, valamint a porcukorral. Megtöltjük az így kapott krémmel a bucik alsó felét.
Egy kisebb lábasba tesszük a felengedett erdei gyümölcsöket a mézzel együtt, és néhány percigpároljuk. A tűzről levéve hagyjuk kihűlni szószt, majd rákanalazzuk a túrókrémre, megszórjuk a szeletelt mandulával, végül befedjük a bucikat az egy kevés porcukorral megszórt kalapjukkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.