A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A tojássárgáját a cukorral és a vaníliával kikavarjuk, majd a margarint is hozzáadjuk. A lisztet is beledolgozzuk és keverés közben szép lassan hozzácsorgatjuk a tejet.
Ezután a tojáshabot spatulával óvatosan beleforgatjuk, majd kivajazott tepsibe öntjük a masszát, és 220 fokon 15 percig sütjük, majd 160 fokon további 60 percen át.
Hagyjuk kihűlni, majd a tetejét megszórjuk porcukorral, és csak ekkor szeleteljük fel a házi krémest. A sütemény 3 rétegűvé válik sütés után, vagyis a felső és az alsó réteg megsül, a középső réteg krémes marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.