A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a kétféle cukrot a tojások sárgájával elkeverjük. Hozzaáadjuk a vajat, majd felváltva hozzaadjuk a lisztet és a tejet, simára keverjük, majd beleforgatjuk a tojáshabot. Egy nagyon folyékony masszát kapunk, de nincs miért aggódni, mert míg sül, az anyagok szépen elválnak egymastol: alul és felül tésztaréteg képződik, és középen krém.
A folyékony masszát, vajjal kikent, és kilisztezett, közepes méretű tepsibe öntjük, és 175 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a teteje pirulni kezd. Hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.