A lisztet a tojásokkal összegyúrjuk, tésztagép segítségével kinyújtjuk. Amennyiben szükséges, tovább lisztezzük.
A töltelékhez a meghámozott hagymát és padlizsánt, a proscuto crudo-t és a gombát kis kockákra vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a sót, borsot és az aprított petrezselymet. A végén parmezánnal meghintjük.
Ravioli készítő formába helyezzük a tésztát, megtöltjük, majd ráhelyezünk egy másik lap tésztát. A felesleget levágjuk, a széleket jól összenyomkodjuk, és bő, lobogó vízbehelyezzük a tésztabatyukat, és 10 percig főzzük.
A mártáshoz a hámozottparadicsom-konzervhez hozzáadjuk az aprított csilipaprikát, a sót, a borsot és egy csepp édesítőt (vagy egy csipet cukrot), és összefőzzük. Az elkészült tésztákat tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.