A tésztához összegyúrjuk a tojásokat és a sót, annyi liszttel, amennyit felvesz a tojás, majd letakarva, szobahőmérsékleten pihentetjük, amíg elkészítjük a tölteléket.
A burgonyát megpucoljuk, kisebb darabokra vágjuk, és enyhén sós vízben puhára főzzük. Még forrón áttörjük, és összekeverjük a többi hozzávalóval.
A tésztát 2 mm vastagságúra nyújtjuk, a töltelékből diónyi gombócokat formázunk, és elhelyezzük a tésztacsík alsó felén, egymástól kb. 6-7 cm távolságra, majd ráhajtjuk az üresen hagyott tésztarészt. A töltelék körül kinyomkodjuk a levegőt és egy hullámos szélű linzerkiszúróval (6-7 cm az átmérője) kiszaggatjuk.
A raviolikat lobogó, sós vízben 2-3 perc alatt kifőzzük. Egy serpenyőben vajat hevítünk, átpirítjuk rajta a felaprított zsályát, és összeforgatjuk a raviolival. A bacont apró kockákra vágjuk, megpirítjuk, és rászórjuk a tésztára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.