A tejszínt simára keverjük a reszelt sajt felével, valamint a tojásokkal, majd alaposan megsózzuk és megborsozzuk.
A tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a csomagolásán megadott utasítás szerint. Leszűrjük és lecsepegtetjük, azután összeforgtajuk a felkockázott baconnel és a megmosott, félbevágott koktélparadicsomokkal.
Egy tűzálló tálba simítjuk, meglocsoljuk a tejszínes-tojásos keverékkel, végül meghintjük a megmaradt sajttal. A 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Forrón, a felaprított snidlinggel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.