A túrót a tejföllel simára keverjük, majd hozzáadjuk a lereszelt sajtot a felaprított medvehagymával együtt. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
A lisztből, a tojásokból és a sóból tésztát gyúrunk, majd folpakba csomagolva 30 percre a hűtőbe tesszük.
A tésztát vékonyra nyújtjuk, és négyzetekre vágjuk. Minden másodikra szedjünk a túrós töltelékből, majd ráhelyezünk egy üres négyzetet, és villával összenyomkodjuk a széleket.
A tésztát 5-6 perc alatt megfőzzük forró, sós vízben. Közben felmelegítjük a tejszínt, és hozzákeverjük a pestót. A raviolit a szósszal meglocsolva, parmezánforgácsokkal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.