A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, és a csontok mentén bevágjuk kissé a húst. A brokkolit megmossuk, rózsáira bontjuk. Az előkészített alapanyagokat egy kisebb tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olajjal. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük.
A tésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzüka csomagoláson megadott utasítás szerint. Ezután leszűrjük, és lecsepegtetjük. A tejszínt felforraljuk egy kevés sóval és borssal, valamint a meghámozott és összezúzott fokhagymával is. Végül hozzákeverjük a reszelt sajtot is.
A kifőtt tésztát tűzálló tálba terítjük. Elrendezzük rajta a brokkolirózsákat és a falatnyi darabokra tépkedett csirkehúst. Az egészet meglocsoljuk a sajtos tejszínnel, majd 200 fokon kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.