A sütőt előmelegítjük 170 fokra. A vajat a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, majd egyesével a négy tojást. Miután beletettük a tojást, hozzákeverjük a sütőporos lisztet. Körülbelül 30 perc alatt készre sütjük.
Amíg sül elkészítjük a krémet. A tejet és a krémport sűrűre keverjük, fellazítjuk a felvert tejszínnel és szükség esetén hozzákeverjük a zselatint. A málnából és cukorból lekvárt főzünk. A kisült, kihűlt piskótát kettévágjuk és sablon segítségével formára vágjuk. A kettévágott piskótát a lekvárral és a krémmel megtöltjük és a tetejét tetszés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.