Elkészítés: A leveles zöldségeket, hagymákat apróra, a többit kockára vágom, illetve szeletelem.
Egy serpenyőben olajon megsütöm a feldarabolt szalonnát. Ebben megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a zöldségeket és a szalonna héját, fűszerezem, szórok rá lisztet, feleresztem vízzel, beleteszem a tyúkhúsleveskockát, s megfőzöm. A végén öntök hozzá fehérbort, s beleteszem a karikára vágott virsliket.
Tálaláskor teszek rá tejfölt. Lehet díszíteni petrezselyemmel és/vagy zellerlevéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.