Elkészítés: A leveles zöldségeket, hagymákat apróra, a többit kockára vágom, illetve szeletelem.
Egy serpenyőben olajon megsütöm a feldarabolt szalonnát. Ebben megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a zöldségeket és a szalonna héját, fűszerezem, szórok rá lisztet, feleresztem vízzel, beleteszem a tyúkhúsleveskockát, s megfőzöm. A végén öntök hozzá fehérbort, s beleteszem a karikára vágott virsliket.
Tálaláskor teszek rá tejfölt. Lehet díszíteni petrezselyemmel és/vagy zellerlevéllel.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.