A marhát vékony csíkokra vágjuk, a lilahagymát, a fokhagymát és a kaliforniai paprikát felaprítjuk.
3 ek kókusztejet elkeverünk a felaprított gyömbérrel, a korianderrel, a citromfűvel, a sambal oelekkel, a fokhagymával és a hagymával.
Felmelegítjük a wokot, és rövid ideig sütjük benne a fűszeres-kókusztejes pasztát. Beletesszük a marhát és a paprikát, és kevergetve 5-10 percig sütjük. Végül hozzáadjuk a maradék kókusztejet, és készre sütjük.
Egy száraz serpenyőben megpirítjuk a kókuszpelyhet, majd rászórjuk a marhára. Rizzsel vagy tojásos tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.