A zöldborsós csirkeragu elkészítéséhez a csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, és falatnyi darabokra vágjuk. Megsózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a lisztbe.
Lábasban felforrósítjuk a vajat és az olajat, majd aranyszínure pirítjuk benne a lisztezett húskockákat. Hozzáöntjük az alaplevet, aztán felforraljuk, majd kis lángon majdnem teljesen puhára pároljuk a húst. Közben sózzuk és borsozzuk az egészet.
Hozzáadjuk a borsót, majd ismét felforraljuk az ételt. Végül a borsós húshoz öntjük a tejszínt, megsózzuk az egészet, majd addig forraljuk, míg a tejszín kissé be nem sűrűsödik. Petrezselyemlevelekkel megszórva tálalhatjuk, a párolt rizs tökéletesen illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.