Tegyük lábasba a felkockázott margarint, 200 ml vizet, a cukrot, valamint a sót, és közepes lángon melegítsük össze. Szórjuk belel a lisztet, és gyors mozdulatokkal keverjük addig, amíg a massza el nem válik az edény falától. Ekkor húzzuk le a tűzről, és hagyjuk kissé hűlni. Azután robotgép segítségével, egyenként dolgozzuk bele a tojásokat. Akkor jó, ha sűrű, nokedli állagú tésztát kapunk.
Helyezzünk a sütő aljába egy vízzel félig megtöltött, nagyobb sütőtálat, és melegítsük elő a készüléket 180 fokra. Töltsük a masszát csillagcsöves habzsákba, és nyomjunk belőle nagyobb diónyi halmokat sütőpapírral leterített sütőlemezre. Hagyjunk közöttük elegendő távolságot, mert sütés közben nőni fognak! Süssük a süteményeket 180 fokon 20 percig, majd 160 fokon további 10 percig. Közben ne nyissuk ki a készülék ajtaját, különben a fánkok összeesnek! Ezután kapcsoljuk ki a sütőt, támasszuk ki az ajtaját egy fakanállal, és hagyjuk benne kihűlni a sütiket.
Éles késsel vágjuk le a fánkok tetejét. A kakaóhabhoz keverjük simára a kakaóport egy kevés tejszínnel. A többi tejszínt verjük félkeményre, majd adjunk hozzá egy kevés cukrot, valamint a kakaóporos tejszínt, és így verjük kemény állagú habbá. Kanalazzuk csillagcsöves habzsákba, töltsük meg vele a sütemények alsó felét, végül tegyük vissza a kalapjukat. Egy kevés porcukorral és kakaóporral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.