Előmelegítjük a sütőt 200 fokra. Egy nagy méretű tepsit sütőpapírral befedünk. A töltelékhez, a porcukrot és a kakaót összekeverjük.
A tészta készítése: A túrót a porcukorral, tejjel, olajjal krémesre keverjük, majd a sütőporral elkevert liszttel összegyúrjuk. Téglalap alakúra kinyújtjuk, kb 3 mm vastagon.
A tésztát olajjal egy ecsettel lekenjük, a porcukros kakaót rászitáljuk. Feltekerjük, mint a bejglit és 1,5 cm vastagra felszeleteljük. Tepsire sorakoztatjuk és sütjük. Nagyon finom, gyorsan elkészíthető.
Megjegyzés
Érdemes rögtön két adagot készíteni ebből a könnyű kakaós csigából, mert villámgyorsan elfogy!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.