A leves tésztát kitekerjük, és megkenjük az olajjal. A kakaót összekeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. A cukros kakaóval megszórjuk az olajjal megkent tésztát, kicsit belenyomkodjuk, majd a rövidebb végénél feltekerjük. Ezután kb. 2 cm szélesen szeleteket vágunk belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, és 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk 15-20 percre. Ha szép ropogósra sültek, akkor kivesszük, és porcukorral megszórva tálaljuk.
Megjegyzés
Azért ajánlom ezt a házi ropogós kakaós csigát, mert ha a meccs közben, szurkolás közben a fiúk vércukorszintje leesik, ez a süti segít visszaállítani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.