A tejet, a tejszínt, az olvasztott vajat, tojást és cukrot egy tálba mérjük, és alaposan összekeverjük. Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat is.
A sütőtálat kivajazzuk, és szórunk bele egy nagy marék erdei gyümölcsöt. Szép sorban kirakjuk a sütőtálat a felszeletelt kaláccsal, ráöntjük a tojásos-tejes keveréket, és a tetejére rászórjuk a maradék erdei gyümölcsöt.
Alufóliával lefedve 20 percig sütjük 180 fokos sütőben, majd fólia nélkül még további 10 percig.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A KALÁCSPUDING
Megjegyzés
Erdei gyümölcs helyett készíthetjük mazsolával is, ekkor érdemes egy kis csokit is csempészni a kalácsszeletek közé. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.