Vízgőz felett összeolvasztjuk a vajat az étcsokoládéval. Amikor már teljesen egynemű a massza, félretesszük hűlni.
A kétféle cukrot habosra keverjük a tojásokkal. A lisztet, a kókuszreszeléket és a kakaóport elvegyítjük. A csokis vajhoz adjuk a tojásos és a lisztes elegyet, az egészet simára keverjük, végül pedig beleforgatjuk a kandírozott narancshéjat is.
A tésztát a közepes méretű, sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk. Majd 170 fokra előmelegített sütőben 22-25 percig sütjük, majd a díszítés előtt hagyjuk teljesen kihűlni.
Vízgőz felett megolvasztjuk a fehér csokoládét, és hozzákeverjük az olajat. A kihűlt brownie-ra csorgatjuk, majd rászórjuk a kandírozott narancsot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.