A tojások sárgáját a cukorral és a barna cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a vanília kikapart magjait és jól összekeverjük, majd óvatosan ráöntjük a forró tejszínt. Végül leszűrjük a masszát.
A szuflé formákat tepsibe tesszük és beleöntjük a creme brulée masszáját. A tepsit forró vízzel felöntjük (félig lepje el a szuflé formákat).
A tepsit a forró sütőben toljuk, és 15-20 percig sütjük/pároljuk a creme bruléet.
A kihűlt a krémek tetejét megszórjuk kristálycukorral és zsebsárkánnyal, vagy a sütőben grill funkcióval megkaramellizáljuk a cukrot a tetején.
Nézd meg videón, hogyan készül a kapucsínós creme brulee
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.