A lisztből, élesztőből csipet sóval, a víz hozzáadásával, robotgép segítségével, tésztát dagasztunk, majd 2 ek étolajat hozzáadunk, de épp csak összeforgatjuk vele, nem kell teljesen beledolgozni. Hagyjuk duplájára kelni, nálam ez kb. 1 óra volt.
Ekkor egy kb. 28 cm átmérőjű kör alakúra lapítjuk szét,majd egy enyhén olajozott tepsiben, a széleinél peremet hagyunk. Előmelegített 200 fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
Amíg sül, elkészítjük a feltétet, a túrót a tejföllel ízlés szerinti eritrittel vagy cukorral krémesre keverjük, a langyosra hűlt pizzára kenjük, majd ízlés szerinti gyümölcsöket dobálunk rá (nálam ez áfonya és mangó volt), végül pár karika pillecukorral imitáljuk a mozzarellát. Ostya fenyőfákkal ünnepivé varázsolhatjuk! Azonnal fogyasztható.
Megjegyzés
Ha unjuk a nagy klasszikusokat Karácsonykor, ez egy mostanában népszerű változata a pizzának, meglepően finom lett! A gyümölcsöket ízlés szerint variálhatjuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.