A puha vajat elkeverjük a nádcukorral, majd hozzáadunk egy kevés vaníliakivonatot és a lereszelt narancshéjat. Összekeverjük a liszttel, a pudingporral és a vízzel, és gyorsan összegyúrjuk.
A puha tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, majd különböző formákkal kiszúrjuk.
A kekszeket sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 12-15 perc alatt készre sütjük. A kekszeket a tepsiben hagyjuk kihűlni.
Megjegyzés
Graham vagy tönkölybúzalisztet is használhatsz teljes kiőrlésű helyett. Készítheted csokoládés pudingporral is, ha csokoládés kekszet szeretnél. Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.