A kekszet ledaráljuk, és összekeverjük a megolvasztott vajjal. A tortaformát kibéleljük sütőpapírral, majd a forma aljába nyomkodjuk a vajas kekszet. Ezután 170 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük, majd félretesszük.
A krémsajtot elkeverjük a cukorral, a liszttel és a tejföllel, majd vaníliával ízesítjük. Ezután egyenként robotgéppel hozzákeverjük a tojásokat. A krémet a rákenjük a megsült alapra, majd 170 fokon 1 óra alatt megsütjük.
A tejkaramellát apró darabokra vágjuk, és kb. a 40. sütési percnél a torta tetejére szórjuk. Ha megsült, kihűtjük, majd egy napra a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.