Egy nagy tálba összekeverjük a lisztet, a sót, a cukrot és a sütőport, egy kisebb tálban pedig külön összekeverjük a tojást, a tejet és a vaníliaaromát, majd ezt a lisztes keverékhez adjuk. Összedolgozzuk, végül hozzáadjuk a joghurtot is. A tésztát kb. 30 percet pihentetjük, majd amerikai típusú palacsintákat sütünk belőle, a hagyományos módon.
A gyümölcsraguhoz az almát meghámozzuk, kockára vágjuk, ráfacsarjuk a citrom levét, és összekeverjük. Egy serpenyőbe tesszük a mézet, rádobjuk a feldarabolt almát, megszórjuk szegfűszeggel, cukorral, vaníliás cukorral és fahéjjal, majd kis lángon, néha megkeverve megpároljuk, Pár perc múlve emelünk a hőfokon, és kb. 5 perc alatt karamellizáljuk. Figyeljünk arra, hogy az alma nehogy túl puha legyen inkább kicsit roppanós maradjon!
A palacsintákat egymásra halmozzuk, majd a tetejére kanalazzuk az almaragut.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.