A megtisztított fokhagymát présen átnyomjuk, a meghámozott hagymát és burgonyát felkockázzuk. Az előkészített zöldségeket a fazékban felhevített olajon 5 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, rózsákra szedett karfiolt, és felöntjük az alaplével. Felforraljuk, majd fedő alatt puhára főzzük kb. 20 perc alatt.
Közben a márványsajtot kockákra vágjuk. A tetszés szerint megmosott vagy meghámozott körtét negyedeljük, és a magház eltávolítása után felszeleteljük, illetve -daraboljuk. Serpenyőben felhevítjük a vajat, és megfuttatjuk rajta a körtedarabokat.
A levest felengedjük a tejszínnel, majd botmixerrel pürésítjük. A citromlével, valamint sóval, borssal ízesítjük, és tányérokba merjük. Végül adagonként elosztjuk benne a körtét és a sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.