A kétféle salátát megmossuk, leszárítjuk és a leveleket falatnyi darabokra tépjük. A megmosott, lecsepegtetett szőlőfürtöket leszemezzük, majd a szemeket félbevágjuk, és a magokat kiskés hegyével kipiszkáljuk. A megmosott körtét hámozatlanul negyedeljük, és a gyümölcshúst a magház eltávolítása után vékony cikkekre vágjuk. A márványsajtot felkockázzuk. A tököt ujjnyi vastag cikkekre daraboljuk, és a magos részt eltávolítjuk.
A felhevített olajon megpirítjuk a tökdarabokat 2-3 perc alatt, és megsózzuk, megborsozzuk. A fehérborecetet egy tálban kikeverjük némi sóval, borssal és a tökmagolajjal, majd beleforgatjuk a salátalevél-darabokat, és rövid ideig marináljuk.
A marinált salátaleveleket a szőlővel, a körtével és a sajttal együtt adagonként tányérokra halmozzuk, majd meglocsoljuk a tálban maradt marináddal. Elrendezzük mellettük a tököt, és a tökmaggal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.