Felengedjük a (tejszínes) spenótkrémet. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és fekockázzuk. A sajtot elmorzsoljuk.
Felforrósítjuk az olívaolajat, és megpirítjuk rajta húskockákat. Meghintjük egy kevés sóval, borssal és pirospaprikával, majd mindet kiszedjük, és félrerakjuk.
A spenótkrémet a serpenyőbe tesszük, és kis lángon elkezdjük melegíteni. Közben forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a tésztát a csomagolásán megadott utasítás szerint. Azután leszűrjük és lecsepegtetjük úgy, hogy közben felfogunk 2 dl főzővizet. Azt a spenótkrémhez adjuk 10 dkg sajttal együtt, kevergetve felforraljuk, végül ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk.
Összeforgatjuk a tésztát a hússal és a spenótos keverékkel, tányérokba halmozzuk, és a megmaradt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.