A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, és enyhén sós, lobogó vízben kb. 3 percig főzzük, leszűrjük, hűlni hagyjuk.
Míg a karfiol hűl, a salátát megmossuk, darabokra tépkedjük. A hagymát és a retket megtisztítjuk, felaprítjuk. Az avokádót meghámozzuk, kimagozzuk, húsát egészen vékony gerezdekre vágjuk, és a citromlével meglocsoljuk.
Az összes előkészített hozzávalót nagyobb tálban összekeverjük, meglocsoljuk az olajjal, hozzáadjuk a leszűrt kapribogyót is.
Az öntethez kikeverjük a kefirt a mustárokkal, a borecettel, sóval, borssal, és ízlés szerint csipetnyi cukorral is. A salátára öntjük, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.