A fokhagymát szedjük gerezdekre, tisztítsuk meg, és tegyük lábosba. Öntsük fel a tejjel, főzzük elő 10-15 perc alatt, majd csepegtessük le. Ha kihűlt, tekerjük a gerezdeket a kisebb darabokra vágott baconbe.
Közben töltsük meg az aszalt szilvákat a kecskesajttal. Keverjük az olívaolajba a kakukkfű leveleit, és locsoljuk a fűszeres olajat a kisebb darabokra vágott kenyérre. Húzzuk a kenyérdarabokat a szilvákkal és a fokhagymával felváltva nyársakra. Egy kevés olívaolajon pirítsuk meg a nyársak minden oldalát pár perc alatt.
Fotó: Tucsek Tünde
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.