A fokhagymát szedjük gerezdekre, tisztítsuk meg, és tegyük lábosba. Öntsük fel a tejjel, főzzük elő 10-15 perc alatt, majd csepegtessük le. Ha kihűlt, tekerjük a gerezdeket a kisebb darabokra vágott baconbe.
Közben töltsük meg az aszalt szilvákat a kecskesajttal. Keverjük az olívaolajba a kakukkfű leveleit, és locsoljuk a fűszeres olajat a kisebb darabokra vágott kenyérre. Húzzuk a kenyérdarabokat a szilvákkal és a fokhagymával felváltva nyársakra. Egy kevés olívaolajon pirítsuk meg a nyársak minden oldalát pár perc alatt.
Fotó: Tucsek Tünde
2018.01.05.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.