A vajat feforrósítjuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott bacont, és a szintén csíkokra vágott főtt sonkát. Pirítjuk néhány percig, majd hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát.
A tojásokat egyenként felütjük, majd összekeverjük, majd amikor a bacon és a sonka is megpirult, hozzáadjuk a felvert tojásokat. Megsózzuk, megborsozzuk és készre sütjük. Rámorzsoljuk a kecskesajtot a még forró tojásra, meghintjük egy csipet pirospaprikával, és a tetejére pedig felaprított petrezselyemzöldet szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.