A megmosott, megtisztított koktélparadicsomokat félbevágjuk vagy negyedeljük, a sonkát falatnyi darabokra tépjük. A tojásokat villával felverjük.
A vajat felkockázzuk, és a felét tapadásmentes serpenyőben, közepes tűzön felolvasztjuk. Vigyázzunk, hogy ne barnuljon meg! Ráöntjük a tojást és lapáttal időről-időre átkeverjük, miközben a serpenyőt rázogatjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, és a serpenyő oldalára tapadt részeket lekaparjuk. A paradicsomot és a sonkát a masszába forgatjuk, majd mindaddig folytatjuk a keverést-rázogatást, amíg a tojás krémes állagúvá válik. Ne szárítsuk ki! Amikor a teteje még folyékony, a lapáttal alányúlva ellenőrizzük, hogy az alja egybefüggően megszilárdult-e, majd levesszük a tűzről, és állni hagyjuk kb. 1 percig.
Az összemorzsolt kecskesajtot és a maradék vajkockát hosszában az omlett közepére szórjuk. Végül a lapát segítségével félbehajtott omlettet tányérra csúsztatjuk, és meghintjük a tárkonnyal. Azonnal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.