Egy közepes méretű tapadásmentes serpenyőben olajat hevítünk. A tojásokat a sóval és a borssal elkeverjük, és a tejszínt is hozzáadagoljuk.
A keveréket a forró serpenyőbe öntjük, és lassú mozdulatokkal a szélétől befelé keverni kezdjük, majd alacsony fokozatra vesszük tűzhelyet.
A kolbászról lehúzzuk a héját, majd a tojás tetején elosztva apró darabokra morzsoljuk. A snidlinget felvagdaljuk, és elosztjuk a frittatán. A hagymát is felkarikázzuk, a zöldjével együtt,és szépen körbe rakjuk a tojáson. Közben a sütőlapáttal a szélénél meg-meg mozgatjuk a tojáslepényünket, és figyeljük, nehogy odakapjon az alja.Végül rászórjuk a felaprított csilit, és a kissé lágy tojásba nyomkodjuk. Ha már megkötött, akkor óvatosan a másik oldalára fordítjuk. Pár percig sütjük így is, majd tányérra borítva forrón tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
Megjegyzés
Az olasz omlett: Frittata reggelire, vagy vacsorára is jó választás, finom, gyorsan elkészíthető, mégis elég tetszetős ahhoz, hogy akár a vacsoránk különleges legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.