Elkészítés: 25 dkg margarint a tepsi aljára és oldalára kenünk. Az alját szorosan kirakjuk kimagozott és lecsurgatott meggyel. A diót, a kekszet, a porcukrot és 2 egész tojást összegyúrunk, majd a meggy tetejére lapogatjuk, nyomkodjuk. A maradék 5 tojásból és a hozzávalókból piskótatésztát készítünk, és a tetejére öntjük. Forró sütőben 3-4 pecig sütjük, majd takarékra vesszük, és még további 40 percig sütjük. Villával megszurkáljuk. Ha megsült és kihűlt a tészta, kiborítjuk, így a meggyes része kerül felülre. Megolvasztott tortabevonóval bevonjuk, hagyjuk megdermedni. Érdemes kipróbálni, mivel nagyon finom sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.