A gerslit alaposan átmossuk, megfuttatjuk egy kevés olajon, majd felöntjük háromszoros mennyiségű vízzel, megsózzuk, és fedő alatt kis lángon, kb. 30-40 perc alatt puhára főzzük.
A csirkemellet felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk és felhevített olajon jól átpirítjuk, majd félretesszük.
Egy nagyobb serpenyőben megpirítjuk a köménymagot, hozzáöntünk kevés olajat, rádobjuk a felkockázott hagymát, a zúzott fokhagymát és üvegesre pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a húst, ráöntjük a paradicsomot, (ha egészet vettünk, aprítógéppel aprítsuk fel) és hozzáadjuk a felcsíkozott kelkáposztát. Ízesítjük őrölt köménnyel, sóval, borssal, és kb. 10 percig főzzük.
Ha szükséges, egy kevés vízzel hígíthatjuk. Ha a gersli megpuhult, megszórjuk aprított petrezselyemmel, és a ragu mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.