A megtisztított csirkemellet megsózzuk és megborsozzuk. Felforrósítjuk az olaj felét, majd alacsony hőmérsékleten puhára süstjük rajta a húst. Felcsíkozzuk a bacont, és ropogósra süstjük a megmaradt olajon. Kiemeljük a megsült darabokat, és félretesszük.
A serpenyőben visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a világosra a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a falatnyi darabokra vágott gesztenyét, majd felöntjük a tejszínnel. Felforraljuk a fele mennyiségűre. Végül sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
A kelkáposzta külső leveleit eltávolítjuk, a torzsáját kivágjuk. A levelekre bontott káposztát forrásban lévő, sós vízben 3-4 percig főzzük. Jeges vízbe tesszük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. A vastag ereket kivágjuk, a leveleket felcsíkozzuk. A tejszínes gesztenyéhez adjuk és 1 percig forraljuk. Hozzáforgatjuk a kisült bacont, végül a kakukkfű lecsipkedett leveleivel fűszerezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.