A combot lehártyázzuk, éles késsel kis lyukakat vágunk bele, és belenyomkodjuk a szilvát.
A répát, a zellert és az egyik hagymát feldaraboljuk, majd tepsibe tesszük. Ráhelyezzük a húst, 3 ek olajat és 1 dl vizet öntünk alá, majd 120 fokon kb. 2,5 órán át sütjük. Közben locsolgatjuk a szafttal, és a sütési idő vége előtt 15 perccel hozzáadjuk a bort is. Ha elkészült, kivesszük a húst, és átszűrjük a pecsenyelevet. Tálalás előtt felmelegítjük, és hozzákeverünk 4 dkg hideg vajat.
A kelkáposzta leveleit széles csíkokra vágjuk, és sós, szódabikarbónás vízben 1-2 percig főzzük, majd azonnal jeges vízbe tesszük, és leszűrjük.
A megmaradt felaprított hagymát megpároljuk 3 ek olajon, és megpirítjuk a felaprított gombával együtt. Sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük. A bacont 1 dkg vajon megsütjük a felaprított fokhagymával, majd összeforgatjuk a gombával, a káposztával és a tejszínnel. A szafttal meglocsolt hús mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.