A wokban felhevített földimogyoróolajon megpirítjuk a felkockázott csirkemellet.
Hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát, és néhány percig együtt pirítjuk. Beletesszük a lecsepegtetett bambuszrügyet és a felcsíkozott kaliforniai paprikát, és pár perc alatt roppanósra sütjük.
Meglocsoljuk a szójaszósszal és a csiliszósszal, majd hozzáadjuk a kesudiót és a felkarikázott újhagymát. Összeforgatjuk, majd 2 perc pirítás után rögtön tálaljuk. Főtt rizzsel kínáljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a kínai kesudiós csirke
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.