A zúzott fokhagymát megfuttatjuk a vajon, a kockára vágott csirkemell filéket fehéredésig hevítjük, majd a rizst hozzáadjuk, enyhén sózzuk, borsozzuk és 1,5 szeres folyadékkal felöntjük. Kis lángon, fedő alatt puhára pároljuk.
A csíkokra vágott aszalt paradicsomot és a reszelt parmezánt hozzáadjuk, a tejszínnel felöntjük, átforgatjuk, ha kell, kevés folyadékkal felöntjük.
A negyed koktél paradicsomokat és a bazsalikomot utolsó fázisként hozzákeverjük, friss citrom levével, vagy balzsamecet krémmel savanyítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.