A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd lassú fokozaton tovább verjük, miközben fokozatosan hozzáadagoljuk a vizet és a cukrot. Egy fakanállal egyesével belekeverjük a tojások sárgáját, és kanalanként óvatosan belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet és a kakaót. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Ha kész, hűlni hagyjuk, majd két lappá vágjuk.
A Hulalát a porcukorral kemény habbá verjük, majd beleöntjük a zselatint, és további 1-2 percig verjük. A krém felét rákenjük az egyik lapra, majd a hűtőbe tesszük.
A csokoládét gőz felett felolvasztjuk, és hozzákeverjük a vajat. Kicsit hűlni hagyjuk, majd ráöntjük a krémmel megkent piskótára, és dermedni hagyjuk. Ha megszilárdult, rákenjük a hab másik felét. Befedjük a maradék lappal, és fogyasztásig a hűtőben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.