A piskótához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk az eritritet, majd egyenként a tojások sárgáját, legvégül pedig óvatosan belekeverjük a rizslisztet is. 24 cm-es tortaformába öntjük, és előmelegített 180 fokos sütőben, kb. 10 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A joghurtot elkeverjük a zselatinnal, és egy lábasban kicsit megmelegítjük. Nem forraljuk fel, ha elkezd gőzölögni, akkor már jó. Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a cukrot, a gyümölcsöt, hagyjuk langyosra hűlni, majd hozzáadjuk a kemény habbá vert tejszínt is.
A kapcsos tortaformába visszatesszük a piskótát, majd rákanalazzuk a joghurtkrémet, a tetejét elsimítjuk, és legalább egy órára betesszük a hűtőbe. Ezt követően a tetejét kirakjuk kivivel, majd a zselatint 2 dl, egy kevés eritrittel édesített vízben feloldjuk, és a kivi tetejére kanalazzuk. Hagyjuk megdermedni, ezt követően azonnal fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.