A golyók hozzávalóit simára keverjük, és vizes kézzel dió nagyságú gombócokat formázunk belőle, majd félretesszük hűvös helyre.
A tésztához az egész tojásokat a cukorral elektromos habverővel 10 perc alatt habosra keverjük. Majd hozzákeverjük az olvasztott vajat, és tovább keverjük. A lisztet a sütőporral elvegyítjük, majd hozzákeverjük egy fakanál segítségével.
Egy 22×39-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, a tésztamasszát elfelezzük. A fehéret beleöntjük, elsimítjuk. A másik felébe belekeverjük a kakaóport, és a fehér tésztán egyenletesen elsimítjuk. A kókuszgolyókat rátesszük, és egy kicsit belenyomkodjuk.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük. A sütőpapírt levesszük róla, és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejet, a cukrokat és a lisztet simára keverjük és felfőzzük, majd még forrón hozzákeverjük a kókuszreszeléket és kihűtjük. A felhabosított vajjal összekeverjük, jól kihabosítjuk, és a tészta tetejére simítjuk.
A mázhoz a csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük, és bevonjuk vele a süteményt. Megszórjuk kókuszreszelékkel, majd néhány órára a hűrőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.