Kevés cukros langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal és a tojássárgákkal összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a megkelt élesztőt és rugalmas tésztává dolgozzuk (ha szükséges, akkor egy kevés tejet adunk hozzá). Két cipót formázunk belőle. Letakarva kb. fél órát pihentetjük a tésztát.
Elkészítjük a tölteléket. Vízgőz felett a tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük (nem főzzük meg). A vízgőzről levéve a 20 dkg kókuszreszeléket belekeverjük.
A tésztánkat téglalap alakúra kisodorjuk, a töltelék felét rákenjük, majd feltekerjük. 1 cm-es szeletekre vágjuk és kivajazott sütőlemezre sorakoztatjuk. A másik fele tésztával is így járunk el. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és kb. 20 perc alatt készre sütjük őket. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.