Kb. 1 teáskanálnyi marcipánt az ételfestékkel narancssárgára színezünk, és 12 sárgarépa alakú orrot formálunk belőle, majd száradni hagyjuk.
A kekszet nejlonzacskóba tesszük, majd sodrófával összetörjük. A morzsát a maradék marcipánnal, a likőrrel, a porcukorral és a baracklekvárral összegyúrjuk. A fehér csokoládét gőz felett megolvasztjuk, és hozzáadjuk az olajat.
A marcipános masszából három különböző méretű golyót formázunk (a fejnek, a hasnak és a lábnak). A kókuszreszeléket mélytányérba szórjuk. A golyókat előbb az olvasztott csokoládéba mártjuk, lecsöpögtetjük, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Kb. 30 percre hűtőbe tesszük.
A nagyobb golyókra egy kevés fehér csokoládét csorgatunk, és rátesszük a közepes golyókat. Ezekre is fehér csokoládét csorgatunk, majd rátesszük a legkisebb golyókat. Az orrokat is a csokoládéba mártjuk, és a fejre ragasztjuk. Végül tortadíszítővel a szemeket és a gombokat ragasztunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.