A gyömbért meghámozzuk, és a csilivel együtt összevágjuk. A korianderleveleket megmossuk és a szárakat leszedjük. Turmixba tesszük a gyömbérrel, a csilivel, a kókuszreszelékkel és 1 csésze vízzel együtt. Addig turmixoljuk, amíg egy finom pasztát nem kapunk.
A ghít felmelegítjük, majd a fekete mustármagot kipattogtatjuk benne, hozzátesszük a római köményt, majd beleszórjuk a hinget és a curryleveleket. Kihűtjük, és belekeverjük a korianderes pasztába. A citrom levét kicsavarjuk és ezt is a pasztába keverjük, végül megsózzuk. Hűtőben 2-3 napig tárolható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.