A cukrot, a puha vajat, a tojást és a langyos mézet habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet, a tejet, és alaposan összekeverjük. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, és belesimítjuk a mézes tésztánkat, majd 180 fokra előmelegített sütőben 10 -12 percig sütjük.
Egy konyharuhára lisztet szórunk és ráborítjuk a megsült mézes tésztánkat. Lehúzzuk a sütőpapírt és még melegen feltekerjük a konyharuha segítségével. Hagyjuk kihűlni.
Amíg hűl a tésztánk, addig elkészítjük a krémet. A csokis torta krémporhoz hozzáadjunk a tejet, habverővel 3 percig felverjük, majd belekeverjük a kókuszreszeléket. A kihűlt mézes tekecset kihajtjuk és megkenjük a csokis-kókuszos krémmel. Ismét feltekerjük, és szorosan betekerjük a sütőpapírral, hagyjuk dermedni.
Vízgőz felett felolvasztjuk az étcsokit, a vajat és az étolajat, és fényesre keverjük, majd bevonjuk vele a mézes tekercset, végük megszórjuk kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.