A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a reszelt vagy pépesített fokhagymát és a kockákra vágott csirkemellet, majd nagy lángon megpirítjuk a húst.
Ízlés szerint fűszerezzük a kurkumával, a csilivel, a curryvel, a fahéjjal és a gyömbérrel. Megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a szójaszószt, felöntjük a kókusztejjel, és fél órán át fedő alatt főzzük.
Amikor már kész a hús, levesszük a fedőt, és addig főzzük tovább, amíg kissé szaftos marad. Ekkor hozzáadjuk a felaprított mogyorót.
Kuszkusszal és rukkolával, vagy bármely, tetszés szerinti salátával tálaljuk.
Megjegyzés
Igazán egyedi,csodálatos ízvilágú főétel. Lepd meg vele családod,garantáltan imádni fogják!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.