A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és még melegen áttörjük. Liszttel, vajjal, sóval és egy darab tojással tésztát gyúrunk.
1/2 cm vastagra nyújtjuk, és kb. 9x6 cm-es téglalapokra vágjuk.
A többi tojást megfőzzük, mindegyiket négy szeletre vágjuk, a kolbászt ujjnyi hosszúra, majd egyenként 4 hasábra szeleteljük.
Minden tésztaszeletre 1-1 darab kolbászt és negyed tojást fektetünk, sózzuk, borsozzuk, összegöngyöljük, és a végét benyomkodjuk, hogy a töltelék sütés közben ne csússzon ki, majd forró olajban ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.